Informasjon/legganvisning

Skjermbilde 2023-03-15 kl. 14.52.23
MARMOR
 

Våre marmorfliser er utskåret fra de fineste marmorblokken i Italia og Spania og er håndplukket av våre eksperter. Marmor er kjent for sin holdbarhet  og motstand mot slitasje og det er perfekte for både gulv og vegger. Vi har et bredt utvalg av størrelser og former tilgjengelig for å tilpasse dine behov og preferanser. På denne måten kan du skape ditt eget personlig utseende og gi ethvert rom en luksuriøs og elegant finish.

Skjermbilde 2023-03-15 kl. 15.13.58

KALKSTEN

Rustikke kalkstein fliser er en unik type naturstein som gir en ekte, landlig følelse til ethvert rom. Kalkstein er dannet av sedimenter/avleiringer som har blitt presset og komprimert over tid. Rustikke fliser har ofte en naturlig og røff overflate som gir et autentisk utseende.
Disse flisene har en sterk og holdbar konstruksjon som gjør dem egnet for mange forskjellige bruksområder, fra gulv til vegger til uteområder. De kan også bearbeides på ulike måter for å oppnå ønsket utseende, inkludert sliping, polering og børsting.
Våre rustikke kalkstein fliser kommer fra høykvalitets steinbrudd over hele verden og er nøye utvalgt for sin skjønnhet og holdbarhet. Enten du ønsker å skape en rustikk atmosfære i hjemmet ditt eller utvide utendørsområdet med en naturlig sjarm, er rustikke kalkstein fliser et flott valg.

Skjermbilde 2023-03-15 kl. 15.07.26

HÅNDLAGDE FLISER

Håndlagde fliser er unike og har en rustikk og naturlig estetikk som gir et eksklusivt preg på ethvert gulv eller vegg de legges på. Disse flisene er produsert av dyktige håndverkere som legger sin lidenskap i å skape unike og vakre fliser. 

De er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger og kan også ha en rekke forskjellige teksturer og overflater, avhengig av produksjonsprosessen. Håndlagde glaserte fliser er et vakkert og unikt alternativ for de som ønsker å tilføre karakter og personlighet til sine hjem.

Skjermbilde 2023-03-15 kl. 14.49.36

TERRACOTTA

Teracotta fliser er et populært valg for de som ønsker å skape en rustikk og varm atmosfære i sitt hjem. Disse flisene er produsert i keramisk materiale som er brent ved høye temperaturer. Dette resulterer i fliser med varm og jordnær tone.

Våre terra-cotta fliser er av høy kvalitet og alle flisene er håndlagde. de er enkle å vedlikeholde og tåler slitasje, noe som gjør dem perfekte til både privat og kommersielt bruk. vi tilbyr et bredt utvalg terracotta som passer til alle typer rom og stiler.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt:

Logg inn